Inschrijven

Aanmelden

Zodra je weet dat je zwanger bent, kun jij je bij ons aanmelden voor kraamzorg. Ons advies is om dat tussen de 12e en 16e week van je zwangerschap te doen. Ook als jij je door omstandigheden later nog geen kraamzorg geregeld hebt, dan kun jij bij ons ook aanmelden.

Vergeet niet je kraampakket aan te vragen via je zorgverzekeraar.

Aanmelden kan via de website of telefonisch op (070) 569 05 59. Voor vragen of hulp bij aanmelden kun je ons ook altijd bellen of per mail benaderen via Aanmelden@kraamzorgbellavita.nl.

Na je aanmelding

Heb je je aangemeld bij Kraamzorg Bella Vita? Dan neemt één van onze kraamzorgconsulenten rond de zevende maand van je zwangerschap contact met je op voor een intakegesprek. Bij je eerste kindje komt de kraamzorgconsulent bij jou thuis. Is het je tweede kindje (of meer) en is er een indicatie voor een huisbezoek óf wanneer jij zelf graag een huisbezoek wilt en je zorgverzekeraar dit vergoedt, komt de kraamzorgconsulent naar je toe.

Is dit niet het geval of heb jij je te laat aangemeld, dan kan het gesprek telefonisch plaatsvinden.

Tijdens het intakegesprek bespreekt je kraamzorgconsulent met jou hoe de kraamzorg zal verlopen, beantwoordt ze vragen en stelt ze op basis van het Landelijk Indicatie Protocol het aantal uren kraamzorg vast. Verder vraagt ze of er nog bijzonderheden zijn en of je speciale wensen hebt. Ook het onderwerp borstvoeding komt aan de orde. Ook zal er samen met jou doorgenomen worden of je alle benodigdheden voor je bevalling en kraamtijd in huis hebt.

Je kraamzorgconsulent noteert alles op een intakeformulier, dat ze bij je achterlaat. Tijdens de kraamtijd gebruikt je kraamverzorgende dit formulier als richtlijn. Natuurlijk kun je, in overleg met je kraamverzorgende, het formulier nog verder aanvullen.

Arbo

Bij Kraamzorg Bella Vita vinden we het belangrijk dat onze kraamverzorgenden veilig kunnen werken, in een gezonde werkomgeving. Ook dit onderwerp komt tijdens het intakegesprek aan de orde.

Inschrijfformulier


Persoonlijke gegevens:

Bevallingsinformatie:

Zorgverzekering

Zorgaanbieders

Door dit formulier in te sturen via onderstaande Verzend-button gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden van Kraamzorg Bella Vita